tisdag, oktober 07, 2008

Kallt

När jag lämnade sonen på dagis 06:45 var det 1 minus grad. När jag kom in till jobbet var det 8 plusgrader. Och det tar bara 20 minuter (eller ja, idag tog det 35 men det var ju rusningstrafik) Skumt. Måste köpa vantar till barnen idag. Dagis har slarvat bort Max fina fingervantar och Tea har slarvat bort sina alldeles själv.

5 kommentarer:

Erika sa...

Nej, jag är helt allvarlig. :) Han har ju pratat om att tatuera in en morot på sidan av bröstkorgen. Men det blev detta ist. När dom alla var bakis och hade lite tråkigt. Tony hade visst köpt en sån maskin.

Elena - Just nu sa...

Detta måste låta helt förvirrande för ev. läsare. Kolla på Erikas blogg om vad vår lillebror tatuerat så kommer ni att förstå bättre. Erika: den är skitful eller?

Erika sa...

Haha :) Nej, jätteful är den inte. Inte så ful alls,faktiskt. Men ser mer ut som en teckning än en tatuering, så att säga. Fast dom hade inte rakat benet innan. Blir roligt att se vad han har på söndag..

Elena - Just nu sa...

Vaddå på söndag????? Ska han göra något mer??? *orolig*

Erika sa...

Det skulle inte förvåna mig alls.. Vad annars kan man göra en bakissöndag? som ja svarade i min blogg.. en inlinesåkande korv med bröd..?